Preseljena!

Yupiii! Preseljena sem!

Po bojih, marsikakšnem nakravžljanem živcu, stresu in vsem, kar spada pod ‘Stanovanje mora biti v treh tednih prazno!’ nam je uspelo. Novo stanovanje je še polno škatel in vizualno neurejeno, vendar je vse to poezija v primerjavi s tem, kar je šlo mimo.

Najprej H V A L A vsem fantom, ki ste priskočili na pomoč! Carji ste!! Pa hvala vsem puncam, k so vprašale, če je kej za pomagat!

Selitev je večkrat več, kot le fizičen premik. Najprej spoznanje kdo ti sploh stoji ob strani, nato radovedno oprezanje za sosedi in zanimivo spoznavanje mikrookolice. Potem pa še raznorazne ugotovitve o novem stanovanju…npr. pušča tuš. Urejanje sobe, urejanje kuhinje, dnevne sobe… in spomladi še vrta! 🙂 Polno zaposlena, kljub rahli tresavosti, ki me obliva, ker sem brez interneta, sem izredno optimistična o novem stanovanju. Občutek je dober. In NE, ne bo novoletnega žura pri nas. K postu sem hotela objavit še zadnjo fotko, ki sem jo naredila v starem stanovanju, ampak je žal nimam tu. Včeraj ponoči sem tudi ugotovila, zakaj se ni dobro pozimi voziti s kolesom… Ker imam le letne gume! 🙂 Ja, spodneslo me je v ovinku in sedaj moram s pohabljenim kolenom na Magnificov koncert. Ampak ja, vsaj lahko grem!

 

2 comments

  1. Ooo, letne gume pozimi (pa magari se po snegu), to pa vem kako zgleda. In pol meni govoris naj vozim pocasi. Pha! Se dobro si sla skozi! 😉

    Fajn porihtej nov brlog! Ce pa bos, ko bom v LJ, rabla se kako pomoc pa z veseljem dam roko ali dve. 🙂

    Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.