Trideset!

Danes bi rada čestitala vsem, ki ste mi v tridesetih letih kakorkoli polepšali življenje! Trideset ni samo moj praznik, ampak tudi vaš. 🙂 V teh letih sem seveda spoznala, srečala ali kako drugače bila v interakciji z ogromno ljudmi. Vseh si seveda ni možno zapomniti pa to tudi ni pomembno. Ostanejo najpomembnejši. Hvala vam, da ste bili tam, kjer sem vas potrebovala.  Hvala tudi vsem neznancem, ki so mi z banalnostmi kot je npr. nasmeh (ali komentar na blogu 😛 ) polepšali trentuke. Čestitke tudi vsem vam, ki ste se prebili (Skupaj z mano!) tudi preko mojega na trenutke nemogočega obnašanja. Rada vas imam! Verjetno bolj, kot si predstavljate!

Za 28ko sem slišala naslednje: “Potrpi še dve leti, da mine evforija okoli tridesetke. Potem boš videla, da življenje teče dalje!” 🙂 In teče. Evforije je torej uradno konec! 😉

I would also like to congratulate all of you that don’t speak Slovenian and made my life nicer during this thirty years. YES, WE ARE THIRTY! 😉 There are many of you all around the globe that I don’t see often, but still care for you a lot!

3 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.