Si-mobil = No(brain)-mobil

Ne štekam. Res ne. Gre pa nekako takole:

Tjaša iz Izi-mobila presedla na Si-mobil. Razlog ne tiči v nekih čustvenih razlagah, ampak, zgolj banalno dejstvo, ceneje je. Nato se Tjaša odpravi v Španijo. Razlog seveda tiči v čustvenih razlogih (me encatna España).

Zaradi rahle zmede, kako se imenuje moj paket, saj se na simobilovi spletni strani nahaja cela poplava informacij, bistvo le teh pa je neujemanje cen in imen zaradi množice nekih promocijskih paketov, kamor spada tudi moj, sem na info@simobil.si poslala e-mail s prošnjo, da mi povejo kake cene veljajo zame. Email je bil poslan v torek 26.1. in do petka 29.1. ni bilo odgovora. Ko sem isti email poslala še enkrat, mi je Katja Gorjan odgovorila v soboto 30.1. in mi poleg cenika povedala, še: “Stanje lahko preverite s kodo *448# ali pa s klicem na mednarodno številko za pomoč uporabnikom, ki je +38640940804”. Imam namreč enega izmed HALO paketov.

Po preizkusu sem ugotovila sledeče: Koda *448# ne deluje, deluje pa klic na 448. Odgovorila sem na njihov email in jim povedala, da imajo očitno napačne informacije.

Včeraj (torek 2.2.) sem dobila nov (drug) email, v katerem mi je Sandra Zupan odgovorila sledeče: “Želimo vam sporočiti, da je številka 448 na voljo samo za polnjenje računa in preko te številke v tujini ni možno preverjati stanja. Preverite si le s kodo *448#.  V kolikor kličete na mednarodno številko za pomoč uporabnikom, ki je +38640940804 se zaračuna kot so vam napisali v predhodnem sporočilu”.

Že rahlo besna jim odgovorim, da mi že drugič trdijo nekaj, kar ne velja. Nato dobim odgovor v parih minutah, kjer mi Anica Skubic, ki se seveda najprej prijazno zahvali za moje elektronsko sporočilo, razjasni: “Za preverjanje stanja morate vpisati kodo *448#”.

In nato se Tjaša odloči, da gre raje na sprehod na plažo.

.

Advertisements

One comment

  1. Zgodba se nadaljuje, saj sem danes dobila še 4. mail, tokrat od Romana Zadravca, ki mi je napisal: “S strani pristojnega oddelka smo prejeli podatke, da bi preverjanje stanja moralo delovati tako preko klica 448 kot preko kode *(zvezdica)448#, pri čemer je pogoj, da ste prijavljeni pri operaterju Vodafone Espana”.

    Nek napredek je, a ne?

    Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.